Termeni și condiții utilizare platformă online servicetelefoanemobile.ro

1. Partile implicate

a). S.C. P.H. SERV S.R.L. CIF 24543616, reprezentat de orice salariat sau administrator al firmei amintite, in calitate de de PRESTATOR
b). orice utilizator inregistrat sau neinregistrat al platformei servicetelefoanemobile.ro in calitate de BENEFICIAR.

2. Mentiuni speciale

a). Mentiunile afisate in aceasta pagina de informare clarifica contractul de prestari servicii existent intre PRESTATOR si BENEFICIAR, in cazul in care detalii legate despre o anume speta, nu sunt specificate punctual in alt fel in contractul semnat de catre ambele parti.
b). BENEFICIARUL are obligatia de a fi la curent cu acest termeni si conditii de utilizare platforma in orice moment al utilizarii ei. BENEFICIARUL are obligatia de a ramane informat permament accesand aceasta pagina de informare: https://servicetelefoanemobile.ro/termeni.php
c). mesajele de tip SMS oferite de catre PRESATAOTR la utilizarea platformei, nu fac obiectul contractului dintre PRESATATOR si BENEFICIAR, aceste mesaje sunt oferite in limita disponibilitatii. PRESATORUL poate pune la dispozitia BENEFICIARULUI (dar nu este obligat) o aplicate Android pentru expedierea mesajelor de notificare prin mijloace proprii. Deasemenea livrarea mesajelor SMS in diverse retele de telefonie nu intra sub responabilitatea PRESTATORULUI, detaliile legate despre livrarea mesajelor vor fi obtinute doar de la operatorii de telefonie mobila.
d). PRESTATORUL are dreptul de a stoca mesajele de tip SMS expediate prin platforma dansului, pentru a putea fi prezentate autoritatilor in caz de abuz sau in caz de tentativa de abuz. Mesajele de tip promotional (reclama, invitatii la recenzii, etc) pot deveni obiectul filtrarii. Operatiunile asupra mesajelor din sistemul propriu au loc fara notificarea BENEFICIARULUI.
e). PRESTATORUL pune la dispozitia BENEFICIARULUI in mod implicit o serie de formulare specifice utilizate in mod uzual in relatia cu clientul. BENEFICIARUL are obligatia de a edita formularele din platforma astfel incat acestea sa fie conforme cu cerintele legale. PRESTATORUL NU ARE OBLIGATII in legatura cu forma si continutul formularelor ce trebuie prezentate de catre BENEFICIAR clientilor acestuia si/sau organelor de control, intreaga responsabilitate revine BENEFICIARULUI.
f). BENEFICIARUL este singurul care raspunde pentru continutul mesajelor de tip SMS sau email expediate folosind resursele acestei platforme.

3. Managementul datelor

a). PRESTATORUL face tot posibilul pentru a proteja datele introduse de catre BENEFICIAR in platforma, aceste date fiind salvate pe un sistem informatic protejat de mai multe straturi de securitate, iar copiile de siguranta ale acestora fiind stocate intr-un loc geografic diferit de serverul principal. Deasemenea serverul de backup este protejat impotriva accesului neautorizat precum si impotriva accidentelor sau a dezastrelor naturale. In cazul accidentelor sau a situatiilor care apar si nu sunt din culpa PRESTATORULUI, acesta din urma nu poate fi tras la raspundere pentru pierdere sau furt de date. Orice situatie de furt de date sau tentativa de furt de date va fi anuntata autoritatilor.
b). PRESTATORUL are obligatia de a stoca datele introduse de beneficiar in aceasta platforma pe toata durata utilizarii acesteia cat timp exista un contract intre BENEFICIAR si PRESTATOR in vigoare.
c). la cererea in scris a BENEFICIARULUI (email de pe adresa asociata contului), PRESTATORUL va sterge datele introduse de catre acesta in platforma. Recuperarea datelor sterse nu este posibila.
d). in cazul in care intre PRESTATOR si utilizatorul platformei web (utilizator inregistrat sau neinregistrat) nu exista un contract semnat/stampilat de catre ambele parti, PRESTATORUL nu are nici o obligatie fata de utilizatorul acestei platforme web.
e). PRESTATORUL are dreptul de a sterge orice cont care nu are activitate cel putin 12 luni de zile fara obligatia de a anunta BENEFICIARUL. Datele sterse nu pot fi recuperate.

4. Servicii si preturi

a). PRESTATORUL ofera serviciul unic de management gestiune service cu un pret stabilit de 300 LEI anual. Aceasta suma se poate modifica ulterior cu notificare prealabila. Toate platile se fac in avans. Perioada platita in avans nu este afectata de modificari ulterioare ale pretului.

5. Anularea serviciului

a). PRESTATORUL are dreptul de a anula serviciul platit doar cu ramburarea sumelor platite in avans pe perioada aferenta ramasa neutilizata de catre BENEFICIAR.
BENEFICIARUL are dreptul de a anula serviciile utilizate in orice moment, prin notificare pe email la adresa suport[at ]servicetelefoanemobile.ro.
Sumele platite in avans nu se restituie daca anularea serviciului intervine din initiativa BENEFICIARULUI.

6. Comunicarea

date vizibile dupa autentificare

Ultima actualizare: 24 octombrie 2023